Huoneistoremontti

Kaipaavatko vitivalkoiset seinäpinnat piristystä? Voisiko huoneistoon saada avaruutta väliseiniä purkamalla?
Onko keittiösi jo parhaat päivänsä nähnyt?

Toteutamme monipuolisesti erilaiset sisä- ja huoneistoremontit tarpeidesi mukaan, aina pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaisiin huoneiston muutostöihin.

Toiveidesi mukaan voimme toteuttaa huoneistoremontit täysin avaimet käteen -periaatteella, mahdollisimman vähän normaalia elämistä häiriten.

Minkälaisia remonttitarpeita sinulla on?

Keittiöremontit

Nuhjuisen keittiön ilmettä voidaan helposti piristää esimerkiksi kaappien vaihdolla, mutta toisinaan koko keittiön pohjaratkaisu voi tuntua epäkäytännölliseltä ja kodinkoneetkin saattavat vedellä jo viimeisiään.

Keittiöremontin toteutus aloitetaan suunnittelemalla yhdessä, minkälaiset ratkaisut vastaavat juuri teidän tarpeitanne. Ahtaaseen keittokomeroon saadaan avaruutta esimerkiksi purkamalla väliseinä ja rakentamalla uusi, moderni avokeittiö. Kaappien ja tasojen vaihto tekee ihmeitä keittiön ilmeelle, ja nykyaikaiset kodinkoneet voidaan integroida tyylikkäästi muihin keittiökalusteisiin.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö!

Pyydä tarjous

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Toteutamme huolellisesti ja ammattitaidolla myös märkätilojen, kuten kylpyhuoneiden, saunojen ja wc-tilojen remontit. Märkätilojen remontointi vaatii erityistä tarkkuutta ja osaamista, jotta kosteuden pääsy huoneiston rakenteisiin saadaan varmasti estettyä.

Märkätilojen remontit voivat sisältää esimerkiksi laatoitustöitä, wc-kalusteiden ja hanojen vaihtoa tai vaikka koko saunan uusimisen. Oli sinulla toiveissa pieni tai suuri kylpyhuoneen muutostyö, toteutamme sen laadukkaasti ja huolellisesti.

Lue lisää

Pintaremontit

Fakta on se, että jokaisen huoneiston pinnat kuluvat ajan saatossa. Lattia saattaa olla kolhiintunut ja kulunut, tapetit repsottaa tai listat irvistää. Joskus huoneisto on vielä ihan siisti ja käyttökelpoinen, mutta vanha ilme kyllästyttää tai tila tuntuu tunkkaiselta. Voi myös olla, että huoneiston pohjaratkaisut eivät vastaa tarpeitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Pienelläkin pintaremontilla huoneistolle voidaan saada täysin uusi, pirteä ilme. Esimerkiksi seinäpintojen käsittelyllä tai lattian ja listojen vaihdolla saadaan jo ihmeitä aikaan! Vaaleilla sävyillä tilaan saadaan luotua avaruuden tuntua ja esimerkiksi kevyiden väliseinien purkamisella tila avartuu konkreettisesti.

Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan huoneistosi remonttitarpeita sekä suunnittelemaan yhdessä kanssasi juuri teille sopivat remonttiratkaisut.

Pyydä tarjous

Olemme laatoitustöiden erikoisasiantuntijoita

Vaikka toteutamme laadukkaasti, huolellisesti ja vuosien kokemuksella monipuolisesti erilaisia remontti- ja rakennustöitä, erikoisosaamisemme on laatoitustöissä.

Kestävät, siistit ja tyylikkäät seinä- ja lattialaatoitukset toteutamme niin märkätiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin, kuin myös muihin sisätiloihin, kuten esimerkiksi keittiöön. Meiltä saat myös näyttävät ulkotilalaatoitukset esimerkiksi terassille tai portaisiin.

Kysy lisää